Torrent ile devam edilecek mi ?

Torrent ile devam edilecek mi ? 


( Görsel https://www.trthaber.com/m/?news=domenec-torrent-11ini-belirlemeye-calisiyor&news_id=653723&category_id=5 bağlantısından alınmıştır. ) 

   Galatasaray Spor Kulübü'nde yeni seçime gidileceği açıklandıktan sonra adaylar vaatlerini sunmaya başladılar. Adaylardan hiç biri Torrent ile devam edeceğine dair bir imada bulunmadı. Torrent ile devam edilmeyecek vaadini sunanlar ise karşımıza çıktı. Geçen hafta alınan Yeni Malatyaspor maçındaki galibiyet bile artık taraftarlar için pek bir şey ifade etmiyor. Stada gidenlerin sayısında azalma oldu. Bunun nedeni takımın Süper Lig'deki sırası. Avrupa maçlarında full çeken stadı elbette ki aramıyoruz ancak köklü bir kulübün stadını da boş görmek açıkçası pek hoş değil. 

    Aday olup olmayacağı belli olmayan bir Fatih Terim var. Aday olmazsa Teknik direktörlük için ihtimaller arasında. Torrent ilk geldiğimden itibaren bir baskı içerisindeydi. Guardiola'nın yardımcılığını yaptığı anlatıldı ancak bu da maalesef alay konusu oldu. Guardiola'nın çaycılığını yapmış bize gerçek bir teknik direktör getirin gibi yorumlar yazıldı. Kısacası bu Torrent şuan devam etse de yeni seçimden sonra gidecek gibi duruyor. 

    Torrent yerine kim geçmeli ? 

    Torrent ile devam edilmeyeceğini varsayarsak Fatih her zaman yazılmaya devam edecektir. 
Açıkçası ben Fatih Terim'in tekrar ve tekrar takımın başına geçmesine karşıyım. Galatasaray kulübüne bir yenilik gelmesi gerektiğini düşünüyorum ve benim teknik direktör adayım Okan Buruk.


(Görsel https://www.pusulatr.com/haber_21077_basaksehir-okan-buruk-ile-yollarini-ayirdigini-acikladi.html bağlantısından alınmıştır. ) 


    Başakşehir'in Avrupa ligi maçlarında oynamış olduğu atak futbolunu Galatasaray'a yansıtabilirse güzel şeyler yaşanabilir. Hem yenilik olarak hem de şuanda bir takım ile sözleşmesi olmadığı için uygun biri olacağını düşünüyorum. 

Yorumlar