NBA GERİ DÖNDÜ


NBA GERİ DÖNDÜ



Pandemi hayatımıza girince NBA'de bu süreçten etkilendi. Yaklaşık 5 aylık bir aradan  sonra maçlar tekrardan oynanmaya başladı. 
NBA oyuncularından pandemi molasını iyi değerlendirenler kendinden söz ettirdi. 
İşte bu yıldızlardan bir kaçı 


  JAMES HARDEN


James Harden bu arayı iyi değerlendirenlerin başında yer alıyor. Pandemiden önceki NBA maçlarında çok konuşulan eski formunu kaybetti denilen Harden'ın o halinden eser yok. Son Dallas Houston maçında ise 49 sayıyla geri döndü. 9 ribaunt ve 8 asist ile maça en çok katkı sağlayan isimlerin başında yer aldı. 11 adet ikilik ve  18 adet serbest atışta başarılı oldu. 9 üçlük denemesinin ise 3'ü başarıyla sonuçlandı.

  T.J. WARREN


T.J. Warren All star derecesinde olmamasına rağmen son maçında büyük bir perfonmans ortaya koydu ve kendi kariyer rekorunu kırdı.
Takımı Indiana'yı Philadelphia karşısındaki 53 sayılık performansıyla galibiyete taşıdı.
Bu rekorundan önceki en büyük başarısı ise Charlotte takımına karşı 36 sayı atmasıydı.

  JOEL EMBIID


Indiana karşısındaki 41 sayılık performansı ile güzel bir açılış yaptı. Aldığı 21 ribaunt ile maçın en fazla ribaunt alan ismi oldu.
Gösterdiği güzel performansa rağmen takımının mağlubiyetine engel olamadı.

KRISTAPS PORZINGIS


Houston'a karşı kendi takımına katkı sağlayan en önemli isim şüphesiz Porzingis oldu. 39 sayılık bir performans ortaya koydu  ve bu sezonun en çok sayı attığı maçını tamamlamış oldu.


Performans düşüklüğüne maruz kalan oyuncularda olmadı değil. Maalesef ki milli oyuncumuz Furkan Korkmaz'da bu oyuncuların başında yer alıyor.


 FURKAN KORKMAZ


Son maçında 14 dakika sahada kalabilen milli oyuncumuz 3 sayı 1 ribaunt ve 2 asistlik bir performans ortaya koydu. Pandemiden önceki maçında ise istatistikleri 17 sayı 4 ribaunt ve 2 asistti.

 LEBRON JAMES


Pandemi sonrasında herkes LeBron'un daha iyi döneceğini dinlenmek yerine çalıştığını söylüyordu. LeBron bizi birazda olsa şaşırtı. Clippers maçında 16 ve Toronto maçında  20 sayı bulabildi. Pandemi öncesini ise 29 sayı ile kapatmıştı.

SON NBA MAÇLARINDA NE OLDU ?

Dün gece ise NBA'da 3 maç oynandı. Oynanan maçlar ve skorları aşağıdaki gibi

    Toronto          107  :  92        LA Lakers
    Indiana          127  :  121      Philadelphia
    LA Clippers   126  :  103      New Orleans


Sakatlıkların gerçekleşmediği ve hastalıksız bir sezonun olması dileğiyle...

                                       BARIŞ KIRAL

Yorumlar